Fly Drive Sardinie Compleet in 15 dagen


 

15 Dagen

15-daagse fly drive Compleet en veelzijdig Sardinie. Een zeer complete rondreis voor degene die niets van dit prachtige en gastvrije eiland wil missen! Deze autorondreis brengt u langs alle bezienswaardigheden die Sardinie te bieden heeft. Prachtige stranden, veelzijdige steden en archeologische opgravingen. Tijdens deze autorondreis maakt u kennis met folklore en tradities, archeologische opgravingen, schilderachtige baaien.

Fly and Drive o.b.v. Logies ontbijt15-daagse fly drive Compleet en veelzijdig Sardinie met verlenging

 • Reisduur is 15 dagen (14 nachten)
 • Ideaal voor cultuurliefhebbers
 • Ideaal voor natuurliefhebbers

Ideaal voor stellenDagprogramma

Dit programma is een voorbeeld met suggesties van mooie plaatsen en interessante bezienswaardigheden die u tijdens uw Fly Drive kunt bezoeken. U kunt uw route en de te bezoeken bezienswaardigheden uiteraard geheel naar eigen wens indelen.


Dagprogramma

Dit programma is een voorbeeld met suggesties van mooie plaatsen en interessante bezienswaardigheden die u tijdens uw Fly Drive kunt bezoeken. U kunt uw route en de te bezoeken bezienswaardigheden uiteraard geheel naar eigen wens indelen.

Dag 1: Amsterdam - Olbia

Bij aankomst op de luchthaven van Olbia, neemt u uw huurauto in ontvangst. vervolgens rijdt u naar uw hotel in Olbia of omgeving uw overnachting.

Olbia

Olbia is een stad in de Italiaanse autonome regio Sardinie. Het is bovendien samen met Tempio Pausania hoofdstad van de Olbia-Tempio. Qua inwonertal is Olbia de vierde stad van Sardinie. De huidige stad is modern maar van Griekse, wellicht Punische komaf. Olbia is een van de belangrijkere Sardijnse havensteden.

 

Overnachting in of in de omgeving van Olbia.

 

Dag 2: Costa Smeralda

De eerste dag van uw rondreis begint met een bezoek aan een van de mooiste kuststroken van het Middellands Zeegebied, de Costa Smeralda. Breng zeker een bezoek aan de meest bekende en befaamde badplaats van de Costa Smeralda, Porto Cervo. Hier waant u zich onder de internationale jetset met haar immense grote jachten, exclusieve designer boetiekjes en prachtige hotels.

Overnachting in of in de omgeving van Olbia.

 

 

Dag 3: Castelsardo - Gallura (Santa Teresa/Tempio Pausania)

Vandaag verlaat u de smaragdkust voor een bezoek aan de westkust van Sardinie. De route brengt u langs Tempio Pausinia, een oude Romeinse stad, gelegen in een bergachtige streek. Vervolgens rijdt u naar Castelsardo, gebouwd op een heuvel, in een indrukwekkende rotsformatie. Deze stad staat bekend om haar pittoreske centrum omgeven door stadsmuren, waarbinnen een kasteel is gebouwd, vanwaar u prachtig uitzicht heeft over de stad.

Overnachting in of in de omgeving van Tempio Pausania, Castelsardo of Santa Teresa.

 

 

Dag 4: Santa Teresa en omgeving

Enkele suggesties voor vandaag: Santa Teresa heeft een knus en gezellig centrum met leuke terrasjes. De directe omgeving staat bekend om de vele parels van stranden, idyllische grotten en rotspartijen. Een tocht naar het leuke plaatsje Palau met een oversteek vanuit Palau naar de Maddalena eilanden is een echte aanrader. De Maddalena eilanden behoren tot de fraaiste van de gehele Middellandse Zee en zijn uitgeroepen tot Nationaal Park.

Palau

Palau vormt als het ware de toegang tot Sardinie in het noordoosten van het eiland. In de haven van Palau is het een gezellige drukte. Hier vertrekken de veerdiensten naar de Maddalena Archipel en Corsica en kunnen dagtochten met zeil- of motorboten geboekt worden.

La Maddalena

De La Maddalena-archipel bestaat uit de eilandengroep in het noorden van Sardinie. Het heeft ruim 180 kilometer kustlijn en bestaat uit zeven grotere en 20 kleine eilanden. Deze eilanden behoren allemaal tot het nationaal park van de Maddalena archipel, met een gebied van ruim 12.000 hectare zee en land.

 

Overnachting in of in de omgeving van Tempio Pausania, Castelsardo of Santa Teresa.

 

 

Dag 5: Gallura - Porto Torres - Alghero

Na het ontbijt rijdt u verder richting Alghero en kunt u onderweg een bezoek brengen aan Porto Torres, met als bezienswaardigheden de Romeinse haven Turris Libisionis en de thermische baden grenzend aan het archeologisch museum waarin een schat aan historische kunst te bewonderen valt. heeft u de hele dag om de prachtige stad Alghero met al haar bezienswaardigheden te bewonderen. Een aanrader zijn de indrukwekkende druipsteengrotten Grotta di Nettuno, aan de voet van de kaap Capo Caccia. De grotten zijn per boot of met een pad langs een steile klif te bereiken. Daarnaast moet u zeker een bezoek brengen aan Su Nuraxi, waar u de overblijfselen van de eerste bewoners van Sardinie, in de vorm van de Nuraghi kunt bezichtigen. Overnachting in Alghero of omgeving.

Porto Torres

Porto Torres is een stad op het eiland Sardinie. Het ligt in het noorwesten van de province Sassari. Porto Torres ligt aan de Golf van Asinara tegenover het eiland Homonyme dat tot nationaal park is verklaard.

Alghero

Alghero, een kuststadje in het noordwesten van Sardinie, ligt precies tussen Europa en Afrika in. Daardoor was de stad eeuwenlang een zeer gewilde strategische haven. Er werd dan ook flink om de stad gevochten, al hadden de Spanjaarden de touwtjes stevig in handen.

 

Overnachting in of in de omgeving van Alghero.

 

 

Dag 6: Alghero - Oristano

Deze dag vervolgt u uw weg richting Oristano. Breng onderweg een bezoek aan Bosa, aan de monding van de rivier de Temo. Bosa is Gesticht door de Feniciers, onder Spaans bestuur werd Bosa een koninklijke stad en hoewel de rijkdommen aanzienlijk zijn geslonken, is het halverwege de jaren 90 een belangrijke toeristenbestemming geworden. U loopt hier door de smalle straatjes, langs de gezellige pleintjes, vele barokke kerken en middeleeuws kasteel. Overnachting in Oristano of omgeving.

Oristano

Oristano is een van de acht provincies van de Italiaanse autonome regio Sardinie.De provincie beslaat het grootste gedeelte van de Sardijnse westkust. De belangrijkste toeristische trekpleisters zijn de historische vindplaats Tharros, de stagni met flamingo's, de witte boog en het gezellige stadje Bosa.

 

Overnachting in of in de omgeving van Oristano.

 

 

Dag 7: Omgeving Oristano

Na het ontbijt brengt u een bezoek aan het natuurgebied Sinis Peninsula gelegen op het schiereiland Tharros. Dit beschermde natuurgebied heeft een prachtige, nog onaangetaste kustlijn met parelwitte zandstranden in het noorden, hoge imposante kliffen en een grote variatie aan flora en fauna. Dit schiereiland is ook de locatie van de bekende archeologische site Tharros. Overnachting in Oristano of omgeving.

Overnachting in of in de omgeving van Oristano.

 

Dag 8: Oristano Barumini - S. Margherita di Pula

Barumini is een klein dorpje gelegen in het midden van Sardinie, bekend van de belangrijkste archeologische site van het eiland, de Nuraghi. Het net buiten Barumini gelegen nuraghische complex van Su Nuraxi is in 1997 ingeschreven als een UNE SCO werelderfgoed. De site is ongeveer 60 km. van Cagliari, tussen de Giara van Gesturi en de Las Plassas heuvel. Vervolgens rijdt u verder naar Santa Margherita di Pula.

Barumini

De verdedigingsstructuur op Barumini werd uitgebreid en versterkt in de eerste helft van het 1e millennium onder druk van de Carthaagse heersers. Het vormt het mooiste en meest complete voorbeeld van deze opmerkelijke vorm van prehistorische architectuur.

 

Overnachting in of in de omgeving van Santa Margherita di Pula/Cagliari/Quartu SantElena.

 

Dag 9: Cagliari

Vandaag staat Cagliari op het programma. U heeft de hele dag de tijd om Cagliari en omgeving te verkennen. Ook op winkelgebied kunt u hier naar hartelust shoppen. Diverse grote winkelcentra vindt u aan de rand en in de omgeving van Quartu Santa Elena.

Overnachting in of in de omgeving van Santa Margherita di Pula/Cagliari/Quartu SantElena.

 

Dag 10: S. Margherita di Pula - Arbatax - Oliena - Orosei*

Na het ontbijt rijdt u verder in noordelijke richting, via Arbatax en Oliena naar Orosei. De naam Arbatax stamt af van het Arabische woord arbaatashar dat ?de veertiende torenbetekent. Dit verwijst naar de vuurtoren direct langs de kust. Ontstaan als klein vissersdorp, is Arbatax vandaag de dag uitgegroeid tot een belangrijke haven in Sardinie. Dit gebied staat bekend om de karakteristieke rode rotsen en de granietformaties. Deze zogenaamde Rocce Rosse bevinden zich naast de haven en zijn zeker een bezichtiging waard. Overnachting in Orosei, Cala Gonone of omgeving.

Arbatax

Arbatax is een klein havenplaatsje aan de oostkust van Sardinie, ten zuiden van de golf van Orosei. Dit gebied staat bekend om de karakteristieke rode rotsen en de granietformaties. Deze zogenaamde Rocce Rosse bevinden zich naast de haven en worden veel bezocht tijdens de zomer. Tijdens het hoogseizoen worden hier ook vele internationale muziekfestivals gehouden!

Oliena

Oliena heeft sterke historische connecties met de oude Nuragische beschaving die ooit overheerste op Sardinie. Geniet ten volle van het verkennen van het pad rondom de wijde omgeving van Oliena, waar nog steeds een collectie van aparte rotsformaties staan, genaamd nuraghes.

Orosei

Orosei is een van de grootste havensteden aan de oostkust van Sardinie. Het begon allemaal in de tijd van de Romeinen, zoals bij veel Italiaanse steden het geval is. In de middeleeuwen maakten de Spanjaarden er tijdens hun bezetting een florerende havenplaats van.

 

Overnachting in of in de omgeving van Orosei/Cala Gonone.

 

 

Dag 11: Orgosolo - Nuoro

Vandaag kunt u een bezoek brengen aan Orgosolo. Orgosolo is gelegen in het hart van Barbagia in een vallei aan de voet van Supramonte, omgeven door een boeiend en charmant, natuurlijk landschap en wordt gedomineerd door een wilde, ongerepte natuur. Dit landschap is van zeldzame schoonheid, gekenmerkt door een mengeling van bergen, valleien, vlakten, grotten en canyons gesmeed door de Cedrino rivier en bossen van steeneiken, eiken en jeneverbessen. Orgosolo is vooral bekend om zijn muurschilderingen (murales). Zij vertegenwoordigen stukken van het leven uit het verleden, een soort van open venster naar een zeer trots en gereserveerd, buitenwereld. Orgosolo beschikt ook over een aanzienlijke hoeveelheid van de historische en traditioneel bewijs dat dateert uit het Neolithicum tot de Romeinse tijd en bestaan uit talrijke nuraghi, Punische en Romeinse ruines, allemaal heel goed geconserveerd.

Overnachting in of in de omgeving van Orosei/Cala Gonone/Nuoro.

 

Dag 12: Nuoro

Ook zeker de moeite waard is een bezoek aan het prachtige Nuoro. De provincie Nuoro is een zeer afwisselende streek in Sardinie waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Met Cagliari voorop behoort Nuoro tot een van de 6 grotere steden van Sardinie.Nuoro is ontstaan in de prehistorische tijd. In de jaren 1500 voor Christus tot 250 voor Christus groeide Nuoro uit tot het centrum van de Nuraghische beschaving. Dit is nog steeds terug te zien in een van de 30 Nuraghi dorpen.

Overnachting in of in de omgeving van Orosei/Cala Gonone/Nuoro.

 

 

Dag 13 - 14: Orosei - Olbia/Baia Sardinia

Na het ontbijt vertrekt u richting Baia Sardinia voor uw laatste verblijf. De komende dagen kunt u nog even heerlijk bijkomen van alle indrukken die u heeft opgedaan tijdens deze zeer uitgebreide rondreis. Geniet van de vele prachtige stranden die de noordkust van Sardinie rijk is en de weelderigheid van de Costa Smeralda.

Overnachting in of in de omgeving van Olbia/Baia Sardinia.

 

 

Dag 15: Baia Sardinia Olbia

Op de laatste dag van uw rondreis kunt u op uw gemak terugrijden naar de luchthaven van Olbia, hier is tevens de aflevering van de huurauto en vervolgens uw terugreis naar Amsterdam. Geniet onderweg nog even van de prachtige baaien met witte stranden en helder water met azuurblauwe tot smaragdgroene tinten.

Deze 15-daagse Fly Drive is inclusief


 • Retourvluchten Amsterdam - Olbia v.v.
 • Luchthavenbelasting
 • 14 overnachtingen in 3-sterren hotels
 • Verzorging o.b.v. logies en ontbijt
 • Huurauto, categorie small

Informatie Huurauto

Standaard inbegrepen in de huursom:


 • Huurauto, categorie Small
 • Ongelimiteerde kilometers
 • (Extra) WA-dekking van 7,5 miljoen
 • Schadeverzekering (CDW)
 • Diefstalverzekering (TP)
 • Terugbetaling eigen risico
 • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
 • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel


 • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
 • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd opuw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.

Bijkomende kosten


 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50
 • Reserveringskosten, eenmalig 28,-
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Huur GPS-systeem
 • Evt. aanschaf van een routekaart

Vluchten

Deze reis wordt uitgevoerd met lijndienstvluchten vanaf Amsterdam Schiphol. Vertrekt u liever vanaf een regionale luchthaven of een luchthaven in Belgie, dan kijken wij graag naar de mogelijkheden voor u. Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.

Beschikbaarheid

Reserveringen kunnen wij pas definitief aan u bevestigen nadat wij de beschikbaarheid van de vluchten en accommodatie voor u gecontroleerd hebben. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per e-mail heeft ontvangen. We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hotels

Nuoro/Cala Gonone, Brancamaria Hotel

4 overnachtingen in een tweepersoonskamer

Accommodatie inclusief ontbijt

Waardering 8,8

 

Hotel Brancamaria ligt bij de ingang van de badplaats Cala Gonone. Deze fijne accommodatie biedt lichte kamers met een grote badkamer en een buitenzwembad met veel ligstoelen. Alle kamers zijn ingericht in koele tinten en voorzien van airconditioning. Ze beschikken allemaal over een minibar en satelliettelevisie. Het ontbijt wordt in buffetstijl geserveerd. Het restaurant van het Brancamaria is elke dag geopend. Het serveert Sardinische en Italiaanse gerechten. Hotel Ristorante Brancamaria biedt een prachtig uitzicht over de baai. Het hotel is gelegen aan de oostkust van Sardinië, op 25 km van Orosei. U kunt tevens gratis parkeren op het terrein van het hotel. Bij de receptie van het hotel kunt u excursies naar de Blu Marino-grotten en de nabijgelegen archeologische bezienswaardigheden reserveren.

 

Cagliari Hotel Flora 

2 overnachtingen in een tweepersoonskamer

Accommodatie inclusief ontbijt

Waardering 8,8

 

Het 4-sterrenhotel Flora ligt in het centrum van Cagliari, op slechts 800 meter van de haven. Er is gratis WiFi beschikbaar. De hotelkamers zijn voorzien van airconditioning en een flatscreen-tv met satellietzenders. De klassiek ingerichte kamers en suites beschikken over een parketvloer en een kluisje. Elke kamer heeft een eigen badkamer met een haardroger, gratis toiletartikelen en slippers. Sommige hebben ook een terras of een balkon.s Ochtends wordt er een ontbijtbuffet met zoete en hartige producten geserveerd. Het à-la-carterestaurant van het Flora is serveert lunch en diner en is gespecialiseerd in typisch Sardijnse gerechten. Het strand van Poetto is met de auto in 10 minuten te bereiken.

 

 

Oristano, Mistral2 Hotel 

2 overnachtingen in een tweepersoonskamer

Accommodatie inclusief ontbijt

Waardering 8,2

 

Het Mistral2 Hotel ligt in het centrum van Oristano. Het hotel biedt een groot zwembad en een gratis parkeergarage. WiFi is gratis. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, satelliet-tv met betaalzenders, een minibar en een eigen badkamer met gratis toiletartikelen. Het hotel beschikt over een bar en een restaurant met uitzicht op het zwembad.Hotel Mistral2 ligt dicht bij de rijksweg SS131,

waardoor u gemakkelijk Sardinië kunt verkennen. Mistral2 is een goede uitvalsbasis hiervoor. Bosa ligt op ca. 65km afstand van Oristano en schiereiland Sinis met Tharros liggen op ca. 20km afstand van Oristano.

Alghero, Hotel Catalunya 

2 overnachtingen in een tweepersoonskamer

Accommodatie inclusief ontbijt

Waardering 8,6

 

Deze fijne accommodatie ligt op 12 minuten lopen van het strand. Hotel Catalunya is een 4-sterrenhotel met uitzicht op de toeristenhaven. Deze accommodatie beschikt over een lounge en een seizoensgebonden restaurant. In 5 minuten wandelt u naar de oude binnenstad van Alghero. Alle grote en stijlvolle kamers hebben een fraai en moderne interieur. WiFi is gratis. Elke kamer met airconditioning biedt een minibar en een satelliet-tv. Vanuit sommige kamers kijkt u uit op de baai. Het restaurant serveert streekgerechten en internationale maaltijden, zowel voor de lunch als het diner. Voor een drankje kunt u terecht in de Skybar Blau op de bovenste verdieping, met een panoramisch uitzicht en gratis WiFi.

En u kunt gratis gebruikmaken van de internetterminal in het businesscentrum. Tijdens uw verblijf in Hotel Catalunya profiteert u van gratis toegang tot de privéstrandclub. Van juni tot september zijn de ligbedden en parasols gratis. Verder rijdt er een gratis shuttleservice naar het strand, 10 minuten verderop. Te voet overbrugt u de afstand in 15 minuten. Op het strand tegenover het hotel staan gratis ligstoelen en parasols.

 

 

Tempo Pausania/Castelsardo, Hotel Pausania Inn 

2 overnachtingen in een tweepersoonskamer

Accommodatie inclusief ontbijt

Waardering: 8,2

 

Het Pausania Inn ligt midden in het groen van Gallura, op 30 km van de beroemde witte zandstranden van Noord- Sardinië. Het biedt een buitenzwembad, een ontbijtbuffet en een restaurant. Het Pausania Inn bestaat uit meer dan 60 kamers. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, verwarming en een eigen badkamer met douche. Het hotel heeft een zwembad dat wordt omgeven door een groene tuin en een zonneterras met ligstoelen. Het pand beschikt tevens over een eigen tennisbaan.

Elke ochtend wordt een ontbijtbuffet geserveerd. Het Pausania heeft ook een eigen restaurant waar u kunt genieten van lokale en nationale gerechten. Het Pausania bevindt zich op een strategische locatie met gemakkelijke toegang tot verschillende bezienswaardigheden. In 30 minuten rijdt u naar het Isola Rossa en van Castelsardo vindt u 50 km verderop.

 

Costa Smeralda, Hotel Parco Degli Ulivi 

2 overnachtingen in een tweepersoonskamer

Accommodatie inclusief ontbijt

Waardering: 9,1

 

Het schitterende Hotel Parco Degli Ulivi ligt midden in het mooie landschap van Gallura en is omringd met eeuwenoude olijfbomen, granietrotsen en mediterrane vegetatie, wat voor prachtige vergezichten zorgt. Dit viersterrenhotel bestaat uit 3 villa's, elk speciaal ontworpen om gescheiden ingangen, privacy en eersteklas comfort te creëren. Hier worden traditie en innovatie in harmonie met elkaar gebracht en treft u een structuur aan van hout, steen, graniet en aardewerk. Dit alles weerspiegelt de tradities van de regio. Het hotel is strategisch gelegen in de buurt van veel hoofdwegen, waardoor het de ideale basis vormt om deze prachtige regio te verkennen. Het ligt op 2 km van het stadje Arzachena, op 5 km van de zee in Cannigione, op 15 km van het beroemde dorpje Porto Cervo, en op slechts 15 minuten rijden van de schitterende stranden van de Costa Smeralda. De luchthaven van Olbia bereikt u na ca. 31km rijden (36 minuten).

 

 

Vluchten

Uw vluchtschema vanaf Amsterdam per Transavia vertrek 7 oktober 2020

 

Heenvlucht 07 oktober 2019 Amsterdam – Sardinië (Olbia) 06:40 – 08:55

Terugvlucht 21 oktober 2019 Sardinië (Olbia) – Amsterdam 09:35 – 11:55

 

Uw vluchtschema vanaf Amsterdam per Transavia vertrek 10 oktober 2020

 

Heenvlucht 10 oktober 2019 Amsterdam – Sardinië (Olbia) 06:25 – 08:40

Terugvlucht 24 oktober 2019 Sardinië (Olbia) – Amsterdam 09:25 – 11:45

 

(vluchttijden onder voorbehoud)

Inclusief 10kg handbagage per persoon. Ruimbagage optioneel bij te reserveren:

€26.- per koffer van 20kg per persoon per enkele reisInclusief


 • Retourvluchten Olbia v.v.
 • Luchthavenbelasting
 • 14 overnachtingen in zeer charmante 3- en 4-sterren hotels
 • Verzorging o.b.v. logies en ontbijt
 • Huurauto, categorie smallExclusief


 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Reserveringskosten, eenmalig 28,-Huurauto

Standaard inbegrepen in de huursom:


 • Huurauto, categorie Small
 • Ongelimiteerde kilometers
 • (Extra) WA-dekking van 7,5 miljoen euro
 • Schadeverzekering (CDW)
 • Diefstalverzekering (TP)
 • Terugbetaling eigen risico
 • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
 • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel


 • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
 • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.Overige Informatie

 

U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.

Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een vrijblijvend reisoverzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens, de autohuurvoorwaarden en de hotelbeschrijvingen kunt teruglezen.

Na uw akkoord kunnen wij de reis definitief voor u vastleggen.

Als u een optie plaatst, betaalt u geen reserveringskosten na het vastleggen van de reis.

 

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.overleg met u een passend alternatief zoeken.

www.vakantiestunt.nl