Disclaimer FlyDriveItalie.nl

DISCLAIMER FlyDriveItalie.nl

Nadat u het reserveringsformulier volledig ingevuld en verzonden heeft, is de reservering bindend. U ontvangt direct een ontvangstbevestiging zodat u weet dat FlyDriveItalie.nl uw boeking heeft ontvangen. Mocht uw vakantiekeuze onverhoopt volgeboekt zijn, dan zullen wij proberen u een aantrekkelijk alternatief aan te bieden. Natuurlijk bent u niet verplicht dit alternatief te boeken.

Alle informatie en prijzen op deze site, in onze advertenties en in alle andere uitingen zijn met de grootste zorg samengesteld. Het kan tot onze spijt voorkomen dat er een foutje in onze informatie en/of prijzen sluipt. Hiervoor bij voorbaat onze excuses. We nemen direct contact met u op mocht dit voorkomen. FlyDriveItalie.nl alsmede de aan haar gelieerde ondernemingen zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede door technische storingen en hieruit voorvloeidende fouten. Kennelijke fouten en omissies binden ons dan ook niet.

Reisorganisaties maken vaak gebruik van chartervluchten voor de uitvoering van de vlucht naar uw vakantiebestemming. De vluchtnummers en vluchttijden zijn op het moment van boeking vaak nog niet bekend en zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Tot op de dag van vertrek kunnen vluchtwijzigingen voorkomen. Uiteraard neemt FlyDriveItalie.nl direct contact met u op indien de vluchttijden kort voor vertrek wijzigen.
Uw geboekte reis wordt altijd in hele dagen aangegeven. Uw 8-daagse reis bijvoorbeeld, kan dus op de eerste dag beginnen met een vertrek om 23.uur s ‘avonds en op de achtste dag eindigen met een vertrek op 08.00 uur s ‘morgens. Uw 6-daags verblijf met een reisdag heen en een reisdag terug betreft dan toch een 8-daagse reis.

Kinderkortingen zijn alleen van toepassing als 1 kind bij 2 betalende volwassen op de kamer verblijft. Kinderkortingen zijn alleen geldig voor kinderen van 2 t/m 11 jaar, tenzij anders aangegeven op onze site.

Controleer de eisen van uw vakantieland met betrekking tot de grensformaliteiten. U dient er zelf zorg voor te dragen dat u bij vertrek in het bezit bent van de benodigde documenten, zoals een geldig paspoort en de eventueel vereiste visa, bewijzen van inentingen en vaccinaties.