Over Fly Drive Italië

Het is geen geheim dat wij bij FlyDriveItalie.nl van Italië houden en wij delen deze passie graag met onze klanten. We voorzien u met liefde van tips en adviezen om ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw vakantie naar Italië haalt. Ons team kent Italië binnenstebuiten en werkt graag met u samen om uw perfecte individuele rondreis Italië of Fly Drive Italië samen te stellen. 

Onze Fly Drive vakanties naar Italië hebben alles te maken met de waardering voor dit prachtige land: de manier van leven, de cultuur, de kunst, het design, het landschap, het eten en de wijn. Het Italiaanse platteland straalt een klassieke harmonie uit, terwijl de charme en humor van de Italiaanse bevolking een vertederend gevoel van welzijn creëert.

FlyDriveItalie.nl biedt u verschillende prachtige Italië rondreizen, waaronder Fly Drive Sardinie Rondreis Puglia en Basilicata, Toscane rondreis, Individuele rondreis Florence tot Campania, de Amalfikust, Calabrië Fly Drive en Fly Drive Sicilië, waarbij u met de huurauto in uw eigen tempo het gevarieerde landschap, de geschiedenis en de cultuur van Italie kunt verkennen.
Het gemak om naar uw vakantiebestemming te vliegen, waar uw huurauto voor u klaar staat, stelt u in staat het meeste uit uw vakantietijd te halen en zoveel mogelijk bezienswaardigheden te bezoeken.  
Wij organiseren reizen op maat naar diverse vakantiebestemmingen sinds 1978 en hebben een grote schat aan ervaring in vliegreizen en fly drive rondreizen.
We hebben een aantal voorgestelde reisroutes samengesteld met verblijf in zeer goed gewaardeerde accommodaties.
Wij werken met de beste autoverhuurbedrijven in Italië, bieden autohuur inclusief alle verzekeringen, met 0 eigen risico en 24-uur Nederlandstalig noodnummer.
Blader door onze voorgestelde fly drive routes die allemaal kunnen worden aangepast aan uw behoeften.
U heeft de vrijheid om te kiezen waar u wilt reizen en hoe lang u op elke plaats wilt blijven. Gebruik ons ​​offerteformulier voor een offerte op maat.

FlyDriveItalie.nl werkt samen met VakantieStunt B.V.


De naam Vakantiestunt klinkt u wellicht bekend in de oren, iets wat niet verwonderlijk is, omdat we al enkele tientallen jaren succesvol actief zijn als reisbureau. Onze jarenlange ervaring heeft enorm bijgedragen aan onze expertise. Dat we niet hebben ingeleverd qua innovatie blijkt uit het feit dat we tegenwoordig als online reisbureau voor u klaar staan. U kunt 24/7 bij ons boeken, heerlijk vanuit uw eigen huis, vanuit kantoor of misschien wel terwijl u onderweg bent. Ons brede aanbod biedt u meer overzicht, vrije keuze en uitzonderlijk veel gemak.

Om u als klant ‘the best of the best’ te kunnen bieden, is het niet alleen noodzakelijk dat wij beschikken over een groot aanbod aan locaties en arrangementen, maar minstens even belangrijk is het om ervoor te zorgen dat u deze reizen tegen een zo gunstig mogelijk tarief bij ons kunt boeken. Vakantiestunt weet dit in de praktijk te brengen door u de reizen van alle grote touroperators, tegen een scherp tarief aan te bieden.
Bijzonder aan de service van Vakantiestunt is dat u niet alleen kunt kiezen uit de bestemmingen die reeds online staan: heeft u specifieke wensen of stelt u liever zelf een pakket samen, dan levert Vakantiestunt u maatwerk. Wij gaan graag een stapje verder dan de andere reisbureaus en zoeken met u mee naar uw ideale vakantie.

Voor uw en onze zekerheid is Vakantiestunt B.V. is aangesloten bij:

Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR 4897)
Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR 3001).
Zo kunt u te allen tijde vertrouwen op kwaliteit en financiële zekerheid.

Vakantiestunt B.V.

+31 (0) 20 34 15 035 

Whatsapp +31 6 14 36 31 31

info@vakantiestunt.nl

De Boelelaan 771
1082 RT Amsterdam

KvK: 20105714
BTW: NL8121.70.763.B.01