Vacatures VakantieStunt BV - Italie reisspecialist

Vacature: Reisspecialist Italie

Heb jij een diepgaande passie voor reizen en een uitgebreide kennis van Italië? Droom je ervan om anderen te begeleiden bij het organiseren van onvergetelijke reizen naar Italie? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Als Reisspecialist voor Italië bij Vakantiestunt BV, krijg je de kans om op maat gemaakte reisroutes door heel Italië te ontwerpen en aan te bieden aan onze klanten, die op zoek zijn naar een authentieke ervaring in Italië. Jij bent de expert die alles weet over de cultuur, geschiedenis, gastronomie, natuurlijke schoonheid en bezienswaardigheden van Italië. Met jouw kennis en expertise zul je boeiende reisplannen ontwikkelen, die voldoen aan de specifieke behoeften en interesses van onze gewaardeerde klanten.

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

Adviseren en assisteren van klanten bij het organiseren van hun reis naar Italië, inclusief het selecteren van bestemmingen zoals Rome, Florence, Verona, Venetië, Milaan, Napels en de vele andere iconische steden, evenals het aanbieden van geschikte accommodaties, activiteiten en vervoersmogelijkheden.
Opstellen van op maat gemaakte reisroutes door prachtige regio's zoals de Amalfikust, Toscane, Umbrië, Puglia en Basilicata, Calabrië en vele andere schitterende provincies, die perfect zijn afgestemd op de individuele voorkeuren van de klant
Het bieden van uitstekende klantenservice gedurende het hele boekingsproces
Onderhouden van nauw contact met lokale partners en leveranciers in verschillende regio's van Italië om ervoor te zorgen dat alle reisarrangementen soepel verlopen en exact voldoen aan de verwachtingen van de klant.
Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en trends in de reisbranche, met name met betrekking tot reizen naar Italië, en deze kennis gebruiken om onze diensten voortdurend te verbeteren en uit te breiden.
Actief bijdragen aan de groei van ons bedrijf door potentiële klanten enthousiast te maken en bestaande klantenrelaties te onderhouden en te versterken.

Vereisten:

Uitgebreide kennis van de Italiaanse cultuur, geschiedenis, gastronomie, natuur en bezienswaardigheden, inclusief verschillende regio's en steden in Italië.
Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief te adviseren en te onderhandelen met klanten.
Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift 
Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
Uitstekende organisatorische vaardigheden en oog voor detail.
Ervaring in de reisbranche is een pluspunt
Flexibiliteit en het vermogen om te werken in een snel veranderende omgeving.
Passie voor reizen en een sterke motivatie om anderen te helpen bij het realiseren van hun reisdromen

Wat wij bieden:
 
Als reisexpert van Italië geniet je van volledige vrijheid in je werk. Werk waar en wanneer je maar wilt. Creëer op maat gemaakte reizen voor klanten naar diverse bestemmingen in Italië, variërend van onvergetelijke fly-drive rondreizen tot culturele of gastronomische trips, wandelreizen en duikvakanties. Je bent niet gebonden aan een 9-tot-5-schema; je bepaalt zelf je werktijden. Als ondernemer heb je namelijk de volledige controle over je eigen tijd!
 
Je hoeft ook niet zelf op zoek naar klanten en bent zeker niet gelimiteerd tot je eigen netwerk van vrienden, kennissen of familie. Als reisexpert voor Italië krijg je namelijk alle aanvragen die binnenkomen op onze websites voor jouw bestemming toegereikt.
 
Wij bieden het gebruik van een aparte website die fungeert als jouw bestemmingswinkel. Deze website wordt door jou als zelfstandig reisspecialist beheerd. Jij zorgt voor het bijwerken van de mooie rondreizen, het calculeren van scherpe prijzen en het schrijven van leuke blogs en boeiende teksten met veel reisinformatie over Italië.
 
Daarnaast hou je de markt goed in de gaten en laat je je niet aftroeven door de concurrenten. Het leukste is dat jij je als zelfstandig reisspecialist kunt focussen op diverse bestemmingen, waar jouw hart sneller van gaat kloppen.
 
Je kunt als reisexpert van Italië gebruik maken van ons hele platform en het vertrouwen aan de klanten bieden met de garantie van de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds.
 
Als je nog niet over de vereiste ervaring beschikt, of denkt nog niet klaar te zijn om direct als zelfstandig ondernemer te beginnen, bieden we een praktijkgerichte opleiding aan, om je op te leiden tot zelfstandig reisadviseur. Daarna ga je zelf aan de slag om prachtige droomreizen voor onze klanten te realiseren.
 
Wil je alvast beginnen naast je huidige baan? Dat kan ook! Of wil je eigenlijk gelijk fulltime aan de slag met het plannen van reizen voor onze klanten naar Italië? Het is allemaal mogelijk. 

Als jij klaar bent om je passie voor Italië te delen en anderen te helpen bij het creëren van onvergetelijke reisherinneringen, zien we graag je CV en motivatiebrief tegemoet! Stuur deze naar ons hoofdkantoor via vacatures@flydriveitalie.nl  We kijken uit naar jouw sollicitatie!