Fly Drive Toscane in 8 dagen Afbeelding Fly Drive Toscane in 8 dagen
Fly Drive Toscane in 8 dagen ***
Bestemming: Fly Drive Italie - Fly Drive Italie Rondreis

Fly Drive Toscane in 8 dagen

***

plane hotel car


8 Dagen

Unieke reis door heel Toscane. De reis start in Florence. Vervolgens gaat u door naar de wijnstreek in het zuiden van Toscane. Via Pienza gaat u naar Siena, waar u kunt zien hoe de typische kerstkoekjes gemaakt worden. De reis eindigt in Pisa, beroemd vanwege de scheve toren.Dagprogramma

Dit programma is een voorbeeld met suggesties van mooie plaatsen en interessante bezienswaardigheden die u tijdens uw Fly Drive kunt bezoeken. U kunt uw route en de te bezoeken bezienswaardigheden uiteraard geheel naar eigen wens indelen.

Dag 1: Florence - Impruneta, ca. 15 km

De reis start in Impruneta. Na een comfortabele vlucht naar Pisa of Florence rijdt u naar de eerste accommodatie.

Impruneta

Impruneta ligt letterlijk in de schaduw van Florence, in het noorden van de Chianti, maar ook figuurlijk. Want hoewel Florence tijdens een bezoek aan Toscane hoog op het lijstje staat, brengen maar weinig mensen een bezoek aan de stad waar Brunelleschi de dakpannen voor de koepel van de Duomo in Florence haalde.

Dag 2: Florence, ca. 30 km

Vandaag staat Florence op het programma. Verrassend klein als het is, deze stad aan de rivier is nadrukkelijk aanwezig op s werelds must-sees lijst. Bakermat van de Renaissance en van de toeristische massas die hier massaal naar de kunst op wereldklasse komen, Florence (Firenze) is magnetisch, romantische en druk. Het stedelijk weefsel is nauwelijks veranderd sinds de Renaissance, zijn smalle straatjes roepen een duizend verhalen op, en het eten en de wijn zijn zo prachtig en van de kwaliteitsborging geworden.

Dag 3: Florence - Montepulciano, ca. 135 km

Vandaag rijdt u zuidwaarts. Montalcino staat bekend om de Brunello wijn en Montepulciano om de Vino Nobile di Montepulciano wijn.

Montepulciano

Montepulciano is een van de hoogstgelegen plaatsen van Toscane. Het schittert op een hoogte van maar liefst 605 meter, waardoor je er geniet van schitterende vergezichten. Voor het weidste uitzicht, beklim je de toren van het Palazzo Comunale.

Dag 4-5: Monteriggioni en Siena, ca. 80 km

s´Ochtends bezoekt u het Middeleeuwse stadje Monteriggioni, in de middag staat Siena op het programma. Bij een panificio kunt u zien hoe de typisch Senese kerstkoekjes gemaakt worden.

Monteriggioni

Monteriggioni is niet voor niets strategisch hoog op een heuvel gebouwd. Het behoorde in de middeleeuwen tot de invloedssfeer van Siena, maar het lag precies op de grens van dat deel van Toscane dat tot Florence behoorde.

Dag 6: San Gimignano ca. 50 km

Zeer de moeite waard is San Gimignano, een stadje dat bekend staat om zijn 13 torens die het silhouet van de stad domineren.

San Gimignano

Het Manhattan van de middeleeuwen, zo wordt San Gimignano wel genoemd. Deze bijnaam heeft het stadje in Toscane te danken aan het enorme aantal woontorens.

Dag 7: San Gimignano - Montecarlo ca. 115 km

Lucca is een prachtig Middeleeuws stadje dat volledig omringd is door oude stadsmuren. De laatste nacht verblijft u in Montecarlo. Aan de voet van het schilderachtige plaatsje Montecarlo di Lucca ligt deze biologische boerderij die nog steeds uitstekende wijn produceert. De boerderij is omringd door vele wijn- en olijfgaarden en biedt een prachtig panorama over de vallei. De boerderij is zeer smaakvol en sfeervol ingericht.

Dag 8: Terugreis

De laatste dag is aangebroken. Afhankelijk van uw vluchttijd kunt u nog een blik werpen op de scheve toren van Pisa.Hotels

I.v.m. de beschikbaarheid van de accommodaties kan de route afwijken van het beschreven voorbeeld. Als bepaalde hotels of hotels in bepaalde plaatsen niet meer beschikbaar zijn, zullen wij u een vergelijkbaar alternatief aanbieden. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen.

Prijzen zijn op basis van 2 personen. U kunt deze reis ook boeken als u alleen of met meerdere personen reist. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice.Locatie


Vluchten
U vliegt naar Florence Airport (FLR)
U vliegt terug vanuit Pisa Airport (PSA)

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
 • Retourvluchten Amsterdam - Pisa v.v.
 • Luchthavenbelasting
 • 7 overnachtingen in 3-sterren hotels
 • Verzorging: logies en ontbijt
 • Huurauto, categorie small


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50
 • Reserveringskosten, eenmalig 28,-
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Huur GPS-systeem
 • Evt. aanschaf van een routekaart
 • Tegen een toeslag is het mogelijk ontbijt bij te boeken


Huurauto

Standaard inbegrepen in de huursom:

 • Huurauto, categorie Small
 • Ongelimiteerde kilometers
 • (Extra) WA-dekking van 7,5 miljoen euro
 • Schadeverzekering (CDW)
 • Diefstalverzekering (TP)
 • Terugbetaling eigen risico
 • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
 • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel

 • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
 • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.Overige Informatie

Beschikbaarheid

Reserveringen kunnen wij pas definitief aan u bevestigen nadat wij de beschikbaarheid van de vluchten en accommodatie voor u gecontroleerd hebben. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per e-mail heeft ontvangen. We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.Fly Drive Toscane in 8 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail