Fly Drive Pisa Florence en Venetie Afbeelding Fly Drive Pisa Florence en Venetie
Fly Drive Pisa Florence en Venetie ***
Bestemming: Fly Drive Italie - Fly Drive Italie Rondreis

Fly Drive Pisa Florence en Venetie

***

plane hotel car


9 Dagen

Pisa, Florence en Venetie zijn de absolute hoogtepunten in deze fraaie Italiaanse stedenreis. Maar en route passeert u ook nog eens juweeltjes van steden zoals Lucca en Bologna. Bij deze Italië Fly Drive rondreis vliegt u aan op Pisa en weer terug vanaf Venetie.Dagprogramma

Dit programma is een voorbeeld met suggesties van mooie plaatsen en interessante bezienswaardigheden die u tijdens uw Fly Drive kunt bezoeken. U kunt uw route en de te bezoeken bezienswaardigheden uiteraard geheel naar eigen wens indelen.

Dag 1: Aankomst Pisa

Vandaag vliegt u naar Pisa, waar u uw huurauto ophaalt, waarna uw reis start.

Dag 2: Pisa

Een dag om van Pisa te genieten. Pisa dankt zijn naamsbekendheid voornamelijk aan de scheve toren van Pisa. Deze toren is wereldberoemd en de rede dat Pisa ieder jaar druk bezocht wordt door toeristen. Bij de scheven toren van Pisa, staan de andere belangrijkste bezienswaardigheden van de stad de Dom van Pisa, het Baptisterium en het Camposanto. Ook het stadscentrum herbergt fraaie gebouwen rond het Piazza dei Cavalieri.

Dag 3: Pisa - Lucca - Florence, ca. 90 km

Het vlakbij gelegen Lucca mag u niet overslaan. Lucca is geheel omringd door een Middeleeuwse stadsmuur en heeft een fantastisch fraai plein, dat kleiner is dan dat van Siena, maar daar in schoonheid zeker niet voor onderdoet. Daarna door naar Florence.

Luca

Lucca is in de loop van haar geschiedenis een politieke pion geweest die steeds in andere heersende handen viel. Dankzij al deze verschillende heersers is Lucca een rijke stad, met schitterende kerken en vele schatten die je ook buiten de musea kunt bewonderen

Dag 4 en 5: Florence

Een paar heerlijke dagen in een stad vol antieke kunst. We noemen een paar hoogtepunten: de Uffizi gallerij opgericht door de familie di Medici, met Florentijnse renaissance schilderijen, de belangrijkste kunstgalerie van Florence Palazzo Pitti en het gezellige en levendige centrum. Bezoekt u ook de Dom van Florencen met de een na grootste koepel van Europa!

Dag 6: Florence - Bologna - Venetie, ca. 240 km

U passert op weg naar Venetie de stad Bologna, een paradijs voor lekkerbekken (tortellini en spaghetti Bolognese) en dus bijna een verplichte lunch-stop. Ook het centrum is elegant met haar vele gallerijen en historische gebouwen. Vanmiddag richt u de steven naar de wereldberoemde stad van het water; Venetie. De volgende 3 nachten neemt u uw intrek in Treviso, op ca. 20 km van Venetie.

Bologna

Bologna, stad van ruime pleinen, van verse pasta en van portici, van scheve torens en van studenten. Bologna heeft niet voor niets de bijnaam la grassa, de vette. Die bijnaam dankt de stad aan de verse pasta, met name de gevulde variant, de mortadella, de lasagne.

Dag 7 en 8: Venetie

Ontdek en geniet van de schat in de lagune, die wonderlijke, onwezenlijke, romantische reliek uit voorbije tijd die Venetie heet. Maar u heeft ook alle tijd om een prachtige boottocht te maken naar de vlakbij gelegen eilandjes Murano (het glasblazerseiland) en Burano (het kantklosserseiland), met elk hun unieke sfeer. Het San Marcoplein en een gondeltocht zijn haast vanzelfsprekend. Wijk ook eens af van de hoofdroutes en wandel of vaar ook door de wat achterafgelegen straatjes of kanalen. Venetie heeft vele gezichten.

Dag 9: Venetie - Nederland, ca. 1275 km

Na een fijne reis en vele indrukken is het tijd om richting het vliegveld van Venetie te gaan. Vandaag vliegt u terug naar huis.Hotels

I.v.m. de beschikbaarheid van de accommodaties kan de route afwijken van het beschreven voorbeeld. Als bepaalde hotels of hotels in bepaalde plaatsen niet meer beschikbaar zijn, zullen wij u een vergelijkbaar alternatief aanbieden. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen.

Prijzen zijn op basis van 2 personen. U kunt deze reis ook boeken als u alleen of met meerdere personen reist. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice.Locatie


Vluchten
U vliegt naar Pisa Airport (PSA)
U vliegt terug vanuit Marco Polo International Airport (VCE)

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
 • Retourvluchten Amsterdam - Pisa en Venetie - Amsterdam
 • Luchthavenbelasting
 • 8 overnachtingen in 3-sterren hotels
 • Verzorging: logies en ontbijt
 • Huurauto, categorie small


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50
 • Reserveringskosten, eenmalig 28,-
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Huur GPS-systeem
 • Evt. aanschaf van een routekaart
 • Tegen een toeslag is het mogelijk ontbijt bij te boeken


Huurauto

Standaard inbegrepen in de huursom:

 • Huurauto, categorie Small
 • Ongelimiteerde kilometers
 • (Extra) WA-dekking van 7,5 miljoen euro
 • Schadeverzekering (CDW)
 • Diefstalverzekering (TP)
 • Terugbetaling eigen risico
 • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
 • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel

 • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
 • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).


Overige Informatie

Beschikbaarheid

Reserveringen kunnen wij pas definitief aan u bevestigen nadat wij de beschikbaarheid van de vluchten en accommodatie voor u gecontroleerd hebben. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per e-mail heeft ontvangen. We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.Fly Drive Pisa Florence en Venetie 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail