Hotels gedurende uw Fly Drive Italie

Alle hotels die worden aangeboden in onze Fly Drive vakanties naar Italie zijn geselecteerd voor de ​​hoge standaard van comfort, service en keuken. Alle accommodaties hebben een hoge waardering voor goede hygiene.

Onze hotels staan ​​bekend om hun charme en karakter, kwaliteit van de omgeving en service, terwijl ze rust en ontspanning bieden in een sfeer van gastvrijheid en stijl. Bijna alle hotels die we aanbevelen in onze fly-drive routes hebben een eigen parkeerplaats of garage of kunnen ervoor zorgen dat de auto in de nabije omgeving geparkeerd kan worden.

Verder zorgen wij ervoor dat u tijdens uw Fly Drive vakantie naar Italie kunt genieten van een variatie van accommodaties. Zo kunt u ervoor kiezen gedurende uw Fly Drive Puglia in Alberobello in een originele trullo te verblijven en op Sicilie in een uitmuntende Bed en Breakfast.

In Toscane kunt u uw hart ophalen door in een gastvrije kleinschalige villa of albergo te verblijven.

De combinatie van luxe comfortabele en op en top Italiaanse hotels met authentieke sfeervolle onderkomens en agriturismo, geeft u de mogelijkheid op alle vlakken van uw vakantie in Italie te genieten.

Indien u voornemens bent een Fly Drive naar Italie te gaan maken, laat u zich dan aangenaam verrassen, wij sturen u met veel plezier een vrijblijvend reisvoorstel toe als u een optie-boeking plaatst of een offerte op maat aanvraagt.