Fly Drive Puglia

Fly Drive Puglia


Puglia ofwel Apulie, de hak van de laars van Italie is inmiddels hoog opgeklommen op de lijst van beroemde bezienswaardigheden in Italie. Alles waar u als Italie-liefhebber naar zoekt is hier in overvloed te vinden. Oude steden, herinneringen uit vervlogen tijden van veroveraars en beschavingen, diepgestempeld in steen, goud en marmer en uiteraard de specialiteiten van de echte Italiaanse keuken. U vindt hier een schat aan architectonische bezienswaardigheden, een glorieus landschap en een mooie kust. Geniet van de barokke pracht van het museumstadje Lecce, ook wel het Florence van het Zuiden genoemd of een van de kleinere Pugliese steden. Typische bezienswaardigheden in Puglia zijn de trulli, de laaggelegen witgekalkte huizen met bijenkorfachtige conische grijze daken in Alberobello.

Maar het mooiste van Puglia vindt u buiten de steden, de vruchtbare Valle d'Itria en het zonovergoten Salento. Platte velden met graan, olijven en wijnstokken en hier en daar Middeleeuwse kastelen of prachtige Byzantijns beïnvloede Normandische kerken en kathedralen. Rode pepers drogen op de smeedijzeren balkons van witgekalkte huizen in de dorpen, terwijl allerlei heerlijk geurende kruiden wild groeien in de velden.

De kustlijn van Puglia staat bekend om zijn lange zandstranden en de schoonheid van het heuvelachtige schiereiland Gargano met baaien die schuilen onder dramatische kliffen - een prachtige locatie voor uw vakantie in Italie.

Maak kennis met deze verrassende regio van Italie en geniet van de geweldige kleurcontrasten van azuur en wit, versterkt door het groen van olijven en wijnstokken gedurende uw Fly Drive door Puglia. Uw vlucht naar Bari is inbegrepen en na aankomst in Puglia staat uw all-in verzekerde huurauto voor u klaar. Op uw route kunt u genieten van het verblijf in een aantal charmante en zeer goed gewaardeerde hotels inclusief dagelijks ontbijt.