Fly Drive Italie

Fly Drive Italie

Ontdek de plezierige ervaring van onze luxe fly-drive vakanties naar Italië.
Laat het schitterende tapijtwerk van landschappen langzaam aan u voorbij glijden, terwijl u de vrijheid heeft te stoppen op welke mooie locatie u maar wenst.
Ontdek de dramatische kustlijnen, het vredige platteland en de fascinerende, historische steden met een schat aan erfgoed in Italië.

Wij bieden u een brede selectie aan fly-drive vakanties in Italië met voorgestelde overnachtingsstops en routes naar de mooiste plekjes op het vaste land van Italië, en op de eilanden Sardinië en Sicilië. U kunt ervoor kiezen om een van de voorbeeldroutes te volgen, maar u kunt de reizen ook laten aanpassen aan de hand van uw voorkeuren. We gebruiken onze jarenlange expertise om speciaal voor u een op maat gemaakte reisvakantie te creëren.

De korte vliegreis naar Italië is een snelle en gemakkelijke manier om uw vakantie rondreis Italië te beginnen. Ter plaatse aangekomen staat uw all-in verzekerde huurauto al voor u klaar. De overnachtingen staan voor u geboekt in zeer goed gewaardeerde, comfortabele en vaak unieke accommodaties langs uw route, zodat u volop kunt genieten van de authentieke Italiaanse sfeer gedurende uw fly drive vakantie rondreis Italië. 

Elke Italië Rondreis die wij aanbieden heeft iets te maken met onze waardering voor dit bijzondere land: de Italiaanse manier van leven, de cultuur, de kunst, het design, het Italiaanse landschap en uiteraard het heerlijke Italiaanse eten en de wijn. Het Italiaanse platteland straalt een klassieke harmonie uit, die zo goed als ingeprent is in de westerse psyche, terwijl de charme en humor van het Italiaanse volk een vertederend gevoel van welzijn creëert. Het is alles waar we van houden in Italië - en alles waarvan we zeker weten dat u er ook verliefd op zult worden, gedurende uw Fly Drive Italië rondreis..