Fly Drive Campania

Fly Drive Campania

Campania, gelegen in het zuiden van Italië, is een regio die doordrenkt is van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid. Met onze Fly Drive Italië rondreizen naar Campania krijgt u de kans om deze betoverende regio te ontdekken en te genieten van alles wat het te bieden heeft.

Campania is de thuisbasis van enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van Italië, waaronder de stad Napels, die bekend staat om zijn bruisende straten, heerlijke pizza's en het fascinerende Nationaal Archeologisch Museum. Een bezoek aan Pompeii en Herculaneum, de oude Romeinse steden die werden begraven door de uitbarsting van de Vesuvius, is een reis terug in de tijd.

De Fly Drive Campania neemt u ook mee naar de prachtige kust van Amalfi, met zijn pittoreske dorpjes, indrukwekkende kliffen en adembenemende uitzichten. Hier kunt u genieten van de beroemde limoncello en proeven van verse zeevruchten in lokale restaurants.

Het schiereiland Sorrento wordt omringd door kleurrijke bougainvillaea en citroenboomgaarden tegen de bloeiende groene heuvels en granieten kliffen, terwijl het leven in de kleine dorpjes verder gaat op dezelfde ongehinderde manier zoals het dat eeuwenlang heeft gedaan.

Onze Fly Drive rondreizen door Campania zullen uw zintuigen prikkelen, of u nu geniet van de smaken van de lokale keuken, de prachtige uitzichten of de rijke geschiedenis en cultuur van deze fascinerende regio.